Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5. fejezet

5. fejezet

Noiro találkozása, és a segítség

Ibi hajóján…

- Figyelj Noiro, rengeteget mondtam a SZEKT-ről, meg az életemről úgyhogy most te jösz!

 - Rendben. Az EMV két hónapja alakult, én az első osztagban voltam. Összesen hét osztag van, bár volt arról szó, hogy lesz még egy osztag a fiataloknak, de nem tudom lett-e. Az első osztagban voltak a legerősebb harcosok, de nem osztag kapitányok. Az én kapitányom Shosuke Saigo volt, aki 23 éves és a hat legerősebb harcos között volt. Őket úgy hívják, hogy a SEBMYR-EK. A hat harcosnak a keresztnév kezdőbetűiből lett kirakva ez a szó. Ezzel is az egységet mutatják ki. Jó kis csapat volt, de én biztos utat akartam választani, bár most már nem vagyok benne olyan biztos, hogy ez könnyű út. Én már 5 éve edzek és sikerült egy különleges technikát kifejlesztenem a…

- Nagyon érdekel, amit mondasz, de nézd csak ott egy sziget. Meg kéne nézni óvatosan, lassan közeledjünk.

- Rendben, előveszem a látcsövet.

- Jó nagy szigetnek tűnik ahoz képest, hogy nincs a térképen. Ott valami mintha mozogna, már látok valamit. Ez nem lakatlan sziget.

- Szerintem, akkor itt dobjuk le a horgot és ússzunk közelebb, nehogy feltűnő legyen.

- Jó, megkeresem akkor, addig készítsd össze, amit magaddal hozol. Én most füstbombát nem hozok, vízen keresztül nem hozhatom; meg is van a vasmacska.

- Ibi ledobta a horgot és beugrott a vízbe, követte Kaima is. Elkezdtek lassan úszni a part felé, körübelül fél kilométerre lehettek, amikor az

egyik toronyőr, már észre is vette őket. Gyorsan szólt a közeli toronyőröknek, és mivel minden öt toronyra jut egy csónak ezért hárman beszálltak és elkezdtek az irányukba evezni. Erre Ibiék megijedtek, már tudták, hogy biztos az EMV szigetén vannak, de mivel a part sokkal közelebb volt, mint a hajó és egy csónakkal szembe esélyük sem volt, ezért nem volt más választásuk, mint elmerülni és megpróbálni úgy a part felé úszni, hogy ne vegyék észre. Ám a csónakban ülők nagyon közel voltak már hozzájuk és látták, melyik irányba mentek. Mivel Kaimáék észre vették ezt, lelassítottak és elmerültek a vízbe, amikor, pedig föléjük ért a csónak felúsztak a víztetejére és fellökték a csónakot és kilyukasztották. Ezután pedig gyorsan elúsztak a parthoz, de sokat nem tudtak pihenni, mert már a parton váták a toronyőrök, akik közül egy ember elment a központba segítségért. Ezért Noiro elő is veszi kardját, Isei pedig két kodacsit. A harc elkezdődik nyomban két harcos rátámad Iseire, aki a kodacsival, mint védekező fegyverrel hárítja a támadást. Kaima, pedig egyből a titkos technikáját használja a …-ot és elintéz két toronyőrt. Egyszer csak két lány hátuk mögé kerül és egy-egy mérgezett nyílvesszővel kilövik a lábukat. Közben jönnek a központból segíteni Shosuke meg Nakazo. Saigo szembe találja magát Noiróval, Nakazo pedig a két lánnyal.

- Te?-kérdezi meglepődötten Saigo

- Ti?- örül meg Hoshino. Szép munka! Üdvözlünk a csapatban!

- Hogy süllyedhettél, le ennyire? Csalódtam benned!! Vigyétek a központi börtönbe, de előbb üssétek le, őket!

- Sho-su-ke saj-ná… 

 

 


 

 
 

 

Képgaléria


Facebook
Statisztika

Online: 1
Összes: 14739
Hónap: 762
Nap: 15